Bemutatkozás

Szakembergárda vagyunk mi? Nem félek kijelenteni, hogy igen!
Több okból:
Beszélünk és írunk magyar-lengyel-német nyelven a gyár, pedig egy fiatal lengyelországi székhelyű garázs gyártásával foglalkozó vállalkozás. Minket kért meg a cég, hogy segítsük, a két nyelvet és gondolkodásmódot összehangolni a magyar piacon.
Műszaki iskolát végeztünk és általában trapézlemezekkel, vázszerkezetekkel foglalkoztunk, ebből adódóan a mobilgarázs gyártásnál kötöttünk ki. Nagyon népszerűek a hátralejtő tetejű garázsok, kétszárnyú kapukkal, egyszerűségük és olcsóságuk miatt.
Kielégítő tájékoztatást adunk és segítünk, a leendő Vevőkörnek, hogy a megrendelt garázs kielégítse igényeiket, mint megjelenésben, mint használhatóságban. Lehetőségünk szerint, amit megbeszélünk, azt teljesítjük!
a cégtől rendelt garázsokat extrákkal is felszerelhetjük, pl. eresz, szigetelés, elektromos kapu nyitó-záró rendszer, kapuban személybejárati ajtó, a nyeregtetőn, kapun világítóablak, stb.

Referenciák

A gyári gárda szakértekmének köszönhetően, a magánszférán kívül nagyon sok állami hivatal, önkormányzatok, polgárvédelem – önkéntes tűzoltóságok, sportszövetségek, részére is gyártottunk lemezgarázst, csarnokot, raktárhelyiségeket. Megerősített vázszerkezettel, a trapézlemez minőségi megmunkálásának köszönhetően növeltük a stabilitást. Ez már szükséges 3 m magas hátralejtő tetőnél.

Call Now Button