Lapos- valamelyik oldalra lejtő

Ezek a garázsok alapgarázsok, ettől eltérő lehet a méret, a tető és a trapézlemez színe, a kapu típusa és mérete is, figyelembe véve a Vevő kívánságát – igényeit.

Természetesen ezek megváltoztatják az árat!!!!!

Az árak tartalmazzák a szállítás és az összeszerelés költségét.

Fizetés lehet átutalásos vagy készpénzes. 

A kapu típusa:  lehet kétszárnyú vagy billenő, illetve a billenő lehet elektromos!

A trapézlemez színek.

Megrendelhető tartozékok: ereszcsatornák, kapuban ajtó, kapun – tetőn plexi lemez, szigetelés (kívül – belül), tetőcserép utánzatú LINDAP tetőlemez. Szem.bejárati ajtók, bukóablakok, csak nyílások stb.

Vázszerkezet: lehet zártszelvény

 TÁJÉKOZTATÁST A VEVŐSZOLGÁLAT ADJA MEG A KÖVETKEZŐ TELEFONSZÁMOKON: 06204349705

Betonba való rögzítés, az + költség!!!

De ezt Ön is elvégezheti!!!

Tervezés

Alapos tervezési folyamatunk biztosítja, hogy minden részletre odafigyeljünk, még mielőtt az első kapavágás megtörténik, garantálva az építmények tökéletes illeszkedését és funkcionalitását.

Felügyelet

Szakértő csapatunk folyamatosan felügyeli a munkálatokat, hogy az építési projekt zökkenőmentesen haladjon előre, és minden szabványt maradéktalanul betartsanak.

Tervezés & Költségvetés

Egyedi tervezési és költségvetési szolgáltatásunkkal egyensúlyt teremtünk álmai és a költséghatékonyság között, biztosítva, hogy projektje pénzügyileg is optimálisan valósuljon meg.

Építkezés

Magas színvonalú építési munkáinkkal valósítjuk meg a letisztult és tartós szerkezeteket, amelyek generációkon át állják majd az idő próbáját.

Call Now Button