Fagarázsok

Fagarázs fémvázra szerelt faborítás

Merész Tervek, Megbízható Szerkezetek

Üdvözöljük a hagyomány és innováció világában, ahol fagarázsaink nem csupán tárolóhelyet biztosítanak, hanem értéket is adnak otthonához. A testreszabás művészetének mestereiként, készüljön el bármilyen egyedi kívánság.

Fagarázsok

Egyedi Fémvázas Fagarázsok

Fedezze fel fémvázas fagarázsainkat, melyek tökéletes kombinációját nyújtják a strapabíró fém szerkezetnek és a természetes fa szépségének. Standard méretünk egy 3×5 méteres nyeregtetős szerkezet, mely billenő fémborítású kapuval, elegáns faborítással és hosszú élettartamú trapézlemez tetővel készül.

Testreszabás Minden garázsunk alapmodellje egyedileg szabható méretre, tető formájára, trapézlemez színére, valamint a kapu típusára és méretére, hogy pontosan megfeleljen igényeinek. A változtatások természetesen befolyásolják az árat, amely tartalmazza a szállítás és az összeszerelés költségét is.

Kapu Opciók Válasszon a hagyományos kétszárnyú vagy a modern billenő kapuk közül, melyek elektromos kivitelben is elérhetők a könnyű hozzáférés érdekében.

Színválaszték és Kiegészítők Széles skálán kínáljuk a trapézlemez színeit, hogy illeszkedjen környezetéhez. Emellett rendelhetőek különféle tartozékok, mint például ereszcsatornák, beépített ajtók a kapuban, plexi lemezes tetőablakok, külső-belső szigetelés, valamint a LINDAP tetőcserép-hatású tetőlemezek. További lehetőségek közé tartoznak az egyedi bejárati ajtók, bukóablakok, vagy akár nyitott nyílások is.

Vázszerkezet A robosztus, de esztétikai zártszelvény vázszerkezetet kínálunk, mely garantálja az építmény tartósságát.

További Információ és Szolgáltatások A betonba való rögzítés plusz költséggel jár, de szükség esetén Ön is elvégezheti ezt a műveletet. További tájékoztatásért és személyre szabott ajánlatért keresse vevőszolgálatunkat a [06204349705] telefonszámon.

Tervezés

Alapos tervezési folyamatunk biztosítja, hogy minden részletre odafigyeljünk, még mielőtt az első kapavágás megtörténik, garantálva az építmények tökéletes illeszkedését és funkcionalitását.

Felügyelet

Szakértő csapatunk folyamatosan felügyeli a munkálatokat, hogy az építési projekt zökkenőmentesen haladjon előre, és minden szabványt maradéktalanul betartsanak.

Tervezés & Költségvetés

Egyedi tervezési és költségvetési szolgáltatásunkkal egyensúlyt teremtünk álmai és a költséghatékonyság között, biztosítva, hogy projektje pénzügyileg is optimálisan valósuljon meg.

Építkezés

Magas színvonalú építési munkáinkkal valósítjuk meg a letisztult és tartós szerkezeteket, amelyek generációkon át állják majd az idő próbáját.

Call Now Button